Nieuws

Tijdens de Zomervakantie ( 23 juli t/m 2 september) blijft A3 voor haar activiteiten GEOPEND voor:

Wandelen maandagochtend 11:00 – 12:00 uur

Sjoelen dinsdagochtend 9.30 – 11.30 uur

Koersballen woensdagmiddag 14.00 – 16.00 uur

Voor de donderdag en vrijdag gaan de activiteiten gewoon door, zoals.

Donderdag biljarten

Vrijdag biljarten en klaverjassen.

 

Onze verhuur gaat wel gewoon door.

Het kantoor SWT heeft geen vakantiesluiting.


Samen Zomeren 2018 is op donderdag 9 augustus.

Dit jaar is Buurtcentrum-A3 ook weer present met een programma. Deze keer gaan wij op donderdag 9 augustus a.s. een reis maken door Nederland. Een zomers thema en als de regen met bakken uit de lucht valt, zitten wij toch droog. Op de fiets door Nederland is genoeg te beleven, zowel in Drenthe, Limburg als aan de kust. Het kan daardoor wederom een gezellige middag worden. Zoals gebruikelijk is er voldoende te eten en drinken.

Het programma is van 15:00 tot 19:00 uuren het huren van een ‘fiets’ is bij de prijs inbegrepen. Als u liever met de bus gaat bent u ook welkom. Trouwens met de trein is ook nog een optie en wat dacht u van een zeiltocht op de Waddenzee. Toeristenbelasting nemen wij voor onze rekening en er is gratis Wifi! Het voordeel van deze reis door Nederland is, u hoeft alleen maar aan te schuiven. Misschien gaan wij nog wel naar de camping. Als dat zo is dan staan de tenten er al, extra haringen in de grond voor als het gaat stormen en zijn de luchtbedden opgepompt. Alle gekheid op een stokje, wij gaan er weer een ouderwets gezellige middag van maken op het vertrouwde adres aan de Dorpsstraat.

Voor slechts € 8,50 zijndonderdag of vrijdag  de kaarten verkrijgbaar in Buurtcentrum-A3.

Reserveren kan ook:

telefonisch 075 687 3111 of per mail (onze voorkeur) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gaat u niet op vakantie deze zomer dan is dit een prima alternatief! Komt allen en geniet!